AnaSayfa / Genel / Kahve falında sos yapmak

Kahve falında sos yapmak

Kahve falında sos yapmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sos yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerimizde de, sürpriz veya hoş gelişmeleri destekleyen görünümler devam ediyor.

Kahve falında sos yapmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Kahve falında acı sos yemek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domates sosu görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soslu mısır görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sos görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soslu makarna yemek kızına daima sahip çıkacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soslu fıstık görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında acı sos görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir