AnaSayfa / Genel / Kahve falında soslu makarna yemek

Kahve falında soslu makarna yemek

Kahve falında soslu makarna yemek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, geçim derdine düşeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, bir yandan cenaze olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soslu makarna yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Kahve falında soslu makarna yemek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soslu makarna görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sosıs yemek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı sos yemek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sos görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında acı sos görmek kişinin şifaya kavuşacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında domates sosu görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet eder.

Kahve falında sos yapmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir