AnaSayfa / Genel / Kahve falında sosıs yemek

Kahve falında sosıs yemek

Kahve falında sosıs yemek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sosıs yemek gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Kahve falında sosıs yemek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında soslu makarna yemek yardımcı olmayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında acı sos yemek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında domates sosu görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolata sosu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sos yapmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında soslu mısır görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalettir.

Kahve falında acı sos görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir