AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates kabuğu görmek

Kahve falında domates kabuğu görmek

Kahve falında domates kabuğu görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates kabuğu gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Kahve falında domates kabuğu görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında yumurta kabuğu yemek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu nohut görmek geçiminin kolaylaşacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek kabuğu yemek borçları varsa ödeyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında badem kabuğu görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir