AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kabuğu yemek

Kahve falında ekmek kabuğu yemek

Kahve falında ekmek kabuğu yemek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek kabuğu yemek gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Kahve falında ekmek kabuğu yemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Kahve falında ekmek kabuğu görmek yiyip içeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında şeftali kabuğu yemek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fıstık yemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kabuklu muz yemek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir