AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem kabuğu görmek

Kahve falında badem kabuğu görmek

Kahve falında badem kabuğu görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rızkının çeşitleneceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında badem kabuğu gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Kahve falında badem kabuğu görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu badem görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu badem yemek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu badem toplamak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kabuksuz badem görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında badem aldığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz badem görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında badem kırmak görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir