AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside meyve görmek

Kahve falında tepside meyve görmek

Kahve falında tepside meyve görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, yokluk içine düşeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tepside meyve gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tepside meyve görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside meyveler görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı tepsi görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tepside yemek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tepsi içinde balık görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında tepsi fırlatmak arif kimselerden sayılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski tepsi görmek kısmetin ve talihin açılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Kahve falında tepsi temizlemek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, başarısının azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir