AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside içecek görmek

Kahve falında tepside içecek görmek

Kahve falında tepside içecek görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, insanların saygısının kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside içecek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Kahve falında tepside içecek görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye içecek vermek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk içecek içmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden içecek almak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında asitli içecek içmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında içecek ikram etmek kendisini çok kötü hissedeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden içecek almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah içecek görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir