AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi yıkamak

Kahve falında tepsi yıkamak

Kahve falında tepsi yıkamak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında tepsi yıkamak hasretliğin biteceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi kebabı görmek verdiği sözleri tutacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında bir tepsi ekmek görmek canını ve malını hiçe sayacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında birinden tepsi almak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepside pilav görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tepside kadayıf görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir