AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu tabak görmek

Kahve falında dolu tabak görmek

Kahve falında dolu tabak görmek bir şeyden zarar görmeye, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerin devam edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında dolu tabak gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında yemek dolu tabak görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında içi dolu tabak görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu tabak görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tabaktan bal yemek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika tabak görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında tabağa yazı yazmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir