AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek

Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek

Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bunun şans olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yemek tabağı görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz boş tabak görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tabak görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tabak kırmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tabak yıkamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir