AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi dolu tabak görmek

Kahve falında içi dolu tabak görmek

Kahve falında içi dolu tabak görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının biteceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, gelirinin sürekli olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında içi dolu tabak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında içi dolu tabak görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında dolu tabak görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında yemek dolu tabak görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, amacına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi dolu bavul görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, iç açıcı sözlere yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir