AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika tabak görmek

Kahve falında antika tabak görmek

Kahve falında antika tabak görmek yeni bir ortama gireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında antika tabak gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında antika tabak görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında antikacı dükkanı görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında antika takı görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında antika kilim görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında antika satmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında antika mobilya görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antika yüzük takmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika soba görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir