AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında yemek dolu tabaklar gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Kahve falında yemek dolu tabak görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı şeylere delalet eder.

Kahve falında dolu tabak görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında içi dolu tabak görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında tabaktan yemek yemek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak dolusu yemek günahların da affolacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak tabak yemek görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir