AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu sürahi görmek

Kahve falında dolu sürahi görmek

Kahve falında dolu sürahi görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında dolu sürahi gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu sürahi görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu sürahi görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında sürahi yıkamak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sürahide ayran görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sürahi görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir