AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşa binip inmek

Kahve falında dolmuşa binip inmek

Kahve falında dolmuşa binip inmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmuşa binip inmek gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında dolmuşa binip inmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işarettir.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuştan inmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, işsizin iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya binip inmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse binip inmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında otobüse binip geri inmek hanesine huzurun dolacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında gemiye binip inmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir