AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşa para vermek

Kahve falında dolmuşa para vermek

Kahve falında dolmuşa para vermek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında dolmuşa para vermek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Kahve falında dolmuşa para vermek makam ve kariyer sahibi olunacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa bindiğini görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, daha sonra işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuştan düşmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan dolmuş görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmuşta oturmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir