AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi dolmuşa binmek

Kahve falında mavi dolmuşa binmek

Kahve falında mavi dolmuşa binmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Kahve falında dolmuş binmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir