AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta yılan görmek

Kahve falında dolapta yılan görmek

Kahve falında dolapta yılan görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında dolapta yılan gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında dolapta yılan görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında kitap dolabı görmek kariyer sahibi olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir dolap elbise görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dolaptan et çalmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet eder.

Kahve falında dolap almak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında dolap yıkılması görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dolapta elbiseler görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolap dolusu eşya görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir