AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap yıkılması görmek

Kahve falında dolap yıkılması görmek

Kahve falında dolap yıkılması görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, istediği oranda da eğleneceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolap yıkılması gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Kahve falında dolap yıkılması görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek geçineceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak dolabının yıkıldığını görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolap yıkıldığını görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap aldığını görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında ekmek dolabı görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı dolabı görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak çıkmaza düşeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir