AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap dolabı görmek

Kahve falında kitap dolabı görmek

Kahve falında kitap dolabı görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap dolabı gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Kahve falında kitap dolap görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalettir.

Kahve falında kitap dolabı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta balık görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dolap devirmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına inanılır.

Kahve falında kahverengi dolap görmek günahların af olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe dolap görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Kahve falında elbise dolabı düzeltmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta yumurta görmek hastalıkların şifa bulacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir