AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap almak

Kahve falında dolap almak

Kahve falında dolap almak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında dolap almak gördüyseniz:

  • İş birlikleri yoluyla büyüyebilir, sevgilinizle ilişkilerinizde fikir çatışmalarına dayalı bir gelişim yaşayabilir veya fazlasıyla birbirinizin üzerine düşebilirsiniz.

Kahve falında dolu dolap görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında dolap toplamak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulur.

Kahve falında tahta dolap görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında eski mutfak dolabı görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dolapta domates görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap devirmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok dolap görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında dolap süsü görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir