AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta elbiseler görmek

Kahve falında dolapta elbiseler görmek

Kahve falında dolapta elbiseler görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, fesada bulaşacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta elbiseler gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek insanlarla bir araya geleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dolapta elbiseler görmek dualarından hayır görmeyeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise dolabı görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise dolabı düzenlemek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dolapta elbise görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalet eder.

Kahve falında elbise dolu dolap görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir