Kahve falında dolabını toplamak

Kahve falında dolabını toplamak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, her zaman hürmet göreceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında dolabını toplamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlara şans tanımalısınız.

Kahve falında dolabını toplamak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap toplamak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında evde dolap görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında dolap görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tozlu dolap görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük dolap görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta balık görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında dolabı görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir