AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden süt aktığını görmek

Kahve falında kendinden süt aktığını görmek

Kahve falında kendinden süt aktığını görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden süt aktığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Kahve falında kendinden süt aktığını görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine inanılır.

Kahve falında kendinden süt sağmak şansının bahtının açılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinden süt sağdığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalettir.

Kahve falında kendinden süt geldiğini görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak bedeninin de iyileşeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir