AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, borçlarının artacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, geçecek güzel bir ömre, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında kendi memesinden süt aktığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında memeden süt aktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek bunu şeref sayacağına, düzenin kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeden irin aktığını görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden iltihap aktığını görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek işlerin eski haline döneceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir