Kahve falında dolapta karpuz görmek

Kahve falında dolapta karpuz görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında dolapta karpuz gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Kahve falında dolapta karpuz görmek maddi sorumluluklarının artacağına, sonunda mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında dolabın devrildiğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta peynir görmek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta kıyafet görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek dolabı görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaptan et çalmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rahat nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta su görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düzenli dolap görmek şansının kötüye gideceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir