AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta kıyafet görmek

Kahve falında dolapta kıyafet görmek

Kahve falında dolapta kıyafet görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, artık rahat bir nefes alacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında dolapta kıyafet gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Kahve falında kıyafet dolabı görmek başarı için fırsatların artacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir dolap dolusu kıyafet görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolapta kıyafet görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çelik dolap görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında kilitli dolap görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak patron olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kitap dolabı görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı mutfak dolap görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir