AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek dolabı görmek

Kahve falında ekmek dolabı görmek

Kahve falında ekmek dolabı görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek dolabı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında dolap dolusu ekmek görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ekmek dolabı görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta ekmek görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sevinç dolu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında dolabın üstüne çıkmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolap kaybetmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır dolabı görmek yanlış anlaşılacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında mor dolap görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolap açmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir