Kahve falında dolapta peynir görmek

Kahve falında dolapta peynir görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta peynir gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Kahve falında dolapta peynir görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek akıllı adımlar atacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolaba su koymak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dağınık dolap görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, kafasını toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolap yerleştirmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, geçim derdinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dolapta fare görmek ona emek vereceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta para görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top