AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta su görmek

Kahve falında dolapta su görmek

Kahve falında dolapta su görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeni işler yapılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolapta su gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında dolaptan su içmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta su görmek borçlarının ödeneceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dolaba su koymak maddi konularda kayıplar olacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek dolabı görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı dolap görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında dolap yıkıldığını görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında dolaba et koymak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir