AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta ekmek görmek

Kahve falında dolapta ekmek görmek

Kahve falında dolapta ekmek görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, şifa ve moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta ekmek gördüyseniz:

  • Jestler veya planlar özel ilişkilerinizin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında dolap dolusu ekmek görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dolapta ekmek görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ekmek dolabı görmek sorunların ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak mali sorunlarının çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında dolapta saklanmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta dolap görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi dolap görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir dolap görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir