AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir dolap görmek

Kahve falında eski bir dolap görmek

Kahve falında eski bir dolap görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir dolap gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında eski bir dolap görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eski dolap görmek elindekileri de alıp götüreceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında eski mutfak dolabı görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta dolap görmek sevdikleri ile kavuşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu dolap görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında elbise dolu dolap görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynalı dolap görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir