AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi dolap görmek

Kahve falında kahverengi dolap görmek

Kahve falında kahverengi dolap görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, ticarette yol katedeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi dolap gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Kahve falında kahverengi dolap görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolap dolusu eşya görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına inanılır.

Kahve falında açık dolap görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfak dolabını temizlemek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında aynalı dolap görmek kısmetinin hep açık olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalettir.

Kahve falında dolabı görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü dolap görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolaba su koymak parasız günler geçireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir