AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap dolusu ekmek görmek

Kahve falında dolap dolusu ekmek görmek

Kahve falında dolap dolusu ekmek görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolap dolusu ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında dolap dolusu ekmek görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolap dolusu elbise görmek parasının her geçen gün artacağına, yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında dolap dolusu eşya görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap dolusu et görmek zarara gireceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir dolap dolusu kıyafet görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolapta ekmek görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına işarettir.

Kahve falında ekmek dolabı görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kamyon dolusu ekmek görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir