AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dolap görmek

Kahve falında büyük dolap görmek

Kahve falında büyük dolap görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük dolap gördüyseniz:

  • Alçakgönüllü olmakla birlikte takdirleri olumlu karşılamanız tekrarları arttırabilir.

Kahve falında büyük dolap görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kişinin geri planda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mutfak dolabı yaptırmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Kahve falında dolap kaybetmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında dolap aldığını görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dolaba saklanmak yapacağı planların altüst olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında cam dolap görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında bez dolap görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir