AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba gizlenmek

Kahve falında dolaba gizlenmek

Kahve falında dolaba gizlenmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında dolaba gizlenmek gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Kahve falında dolaba gizlenmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmandan gizlenmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında camiye gizlenmek müjdeli olaylar yaşayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalettir.

Kahve falında evde gizlenmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden gizlenmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işaret eder.

Kahve falında kapı arkasına gizlenmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçıp gizlenmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın gizlendiğini görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir