AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu dolap görmek

Kahve falında tozlu dolap görmek

Kahve falında tozlu dolap görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kazancını iki kat arttıracağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu dolap gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında tozlu dolap görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dolap aldığını görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolabı düzenlemek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında dolapta tavuk görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında içi dolu dolap görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Kahve falında dolap satın almak işlerinin kötüye gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolapta su görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında dolaba girmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir