AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap sökmek

Kahve falında dolap sökmek

Kahve falında dolap sökmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap sökmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda maddi olarak biraz fazla açıldınız.

Kahve falında dolap sökmek başına bazı musibetlerin geleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç kökü sökmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgüyü geri sökmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün dişini sökmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba sökmek büyük işlere imza atacağına, insanlara yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında dişlerini sökmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek dişi sökmek geçim sıkıntısına düşeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir