AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini sökmek

Kahve falında dişlerini sökmek

Kahve falında dişlerini sökmek maddi anlamda güçleneceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini sökmek gördüyseniz:

  • Olayları doğru şekilde karşılayabilmek için hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında dişlerinin sökmek böyle işlere kalkışacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini sökmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt diş sökmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında çürük diş sökmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında ön diş sökmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişlerini sökmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında diş sökmek zararlarını telafi edeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan diş sökmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir