AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba sökmek

Kahve falında soba sökmek

Kahve falında soba sökmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba sökmek gördüyseniz:

  • Bazı yeni karşı cins arkadaşlıkları kurmanız mümkündür.

Kahve falında soba sökmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında dolap sökmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında soğan sökmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidi sökmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden patates sökmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında bahçede patates sökmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir