AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişi sökmek

Kahve falında köpek dişi sökmek

Kahve falında köpek dişi sökmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir sıkıntıya girmeye, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dişi sökmek gördüyseniz:

  • İlerlemeyi sürdürmelisiniz.

Kahve falında köpek dişi sökmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dişini sökmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ön dişini sökmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret eder.

Kahve falında dişi sökmek kendine döneceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına inanılır.

Kahve falında kendi dişini sökmek yeni bir ortama girileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini sökmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında dişimi sökmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında azı dişini sökmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir