AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgüyü geri sökmek

Kahve falında örgüyü geri sökmek

Kahve falında örgüyü geri sökmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, zorlukları atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kısmetin kapanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında örgüyü geri sökmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında örgüyü geri sökmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örgü sökmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında örgü kazak sökmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü örmek ve sökmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalettir.

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında örgüyü sökmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında örgü örüp sökmek ağlayacağına, strese gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir