AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobayı karıştırmak

Kahve falında sobayı karıştırmak

Kahve falında sobayı karıştırmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalettir.

Kahve falında sobayı karıştırmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Kahve falında sobayı karıştırmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba karıştırmak başın borçlularla belaya gireceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine inanılır.

Kahve falında kaka karıştırmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi karıştırmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çantasını karıştırmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına tabir olunur.

Kahve falında köz karıştırmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında burnunu karıştırmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılarken karıştırmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir