AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş karıştırmak

Kahve falında ateş karıştırmak

Kahve falında ateş karıştırmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin kapanacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş karıştırmak gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında ateş karıştırmak çareye ve çözüme ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işarettir.

Kahve falında ateşi karıştırmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöpleri karıştırmak kişisel problemlerini çözeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evi karıştırmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta karıştırmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak kötü günlerin arkada kalacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında burun karıştırmak görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir