AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dolap görmek

Kahve falında beyaz dolap görmek

Kahve falında beyaz dolap görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, içsel güvensizliklerinize, geçim kaygısı duymayacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Kahve falında beyaz dolap gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında beyaz dolap görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbise dolabı görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz dolap görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında aynalı dolap görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı mutfak dolap görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dolabını toplamak yeni işler peşinde koşulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir