AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu yakmak

Kahve falında telefonu yakmak

Kahve falında telefonu yakmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ismini herkese duyuracağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında telefonu yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında telefon yakmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında telefonu yakmak hayallere kavuşulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa kına yakmak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ampul yakmak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında can yakmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında börek yakmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik yakmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir