AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların halledilmesine yardımı dokunacaksa yedek planlar veya son dakika değişiklikleri yapmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda kavga ettiğini görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda kavga etmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, bedeninin şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle telefonda kavga etmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla kavga etmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Kahve falında telefonla sevgiliyle konuşmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir