AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu olduğunu görmek

Kahve falında telefonu olduğunu görmek

Kahve falında telefonu olduğunu görmek günaha gireceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu olduğunu gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında telefonla konu mak ticari faaliyetlerinin artacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda mesajlaşmak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon bulduğunu görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında telefon atmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon fırlatmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek yeni bir araba satın alınacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi telefon görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir