AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hissetmek

Kahve falında birini hissetmek

Kahve falında birini hissetmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini hissetmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında öleceğini hissetmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşkı hissetmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmanlık hissetmek hak yolunu bulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında üç harflilerin varlığını hissetmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında canının yandığını hissetmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü hissetmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gördüğünü hissetmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül kokusu hissetmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir